Для реєстрації вам потрібно натиснути посилання "Увійти" у правому верхньому кутку сайту або натиснути та перейти за цим посиланням.

У вікні, що відкрилося, натисніть на вказану кнопку, як на знімку екрана.

Екран 1

Відкриється наступне вікно для реєстрації.

Екран 2

Наведені дані не потрібно повторювати, вони показані лише як приклад заповнення. Усі поля позначені знаком оклику обов'язкові для заповнення.

У поле "Ім'я входу" потрібно вписати ваше ім'я для логіну латинськими літерами. Надалі воно може використовуватися на постійній основі.

Пароль може бути як простим, так і складним, складатися тільки із цифр або літер, або складатися із цифр та літер одночасно (на ваш вибір). Безпека облікового запису залишається за вами, як користувачем ресурсу.

Електронну пошту потрібно вказувати існуючу, так як на неї буде приходити підтвердження реєстрації, так і посилання для скидання паролю та інша інформація від нашого порталу. Будь ласка, вписуйте поштову адресу без помилок!

Прізвище та ім'я вказуйте правильно, без орфографічних помилок, обов'язково кірилічними літерами (не латиницею!). Надалі ця інформація буде використовуватися для збору та узагальнення у навчальному процесі.

Також пам'ятайте: одна людина дорівнює одному обліковому запису. При реєстрації "подвійних" облікових записів, буде залишатися тільки один, активний. Для кожного учасника порталу ведется журнал оцінок, тому при здачі тестів складно одну оцінку "розділити" між декількома слухачами.

Остання зміна: четвер 5 жовтня 2023 10:02 AM